OVER ONS

Hartelijk welkom bij Autobedrijf de Snipperling

 

In april 1990 opende Autobedrijf de Snipperling haar deuren in Deventer. In 1999 is er een nieuw pand gebouwd op de huidige plek aan de Hunneperweg 7, nabij het goed bereikbare Runschopping Centre in Deventer. Toen waren we een autobedrijf voor alle merken en sinds 2001 zijn we bovenal officieel dealer van Fiat & Fiat Professional (Bedrijfswagens).

 

Precies 25 jaar later, april 2015, opende onze tweede vestiging in Apeldoorn (Noord) aan de Laan van de Dierenriem 38a en sindsdien hebben we tevens onze diensten uitgebreid als servicedealer van Alfa Romeo & Jeep. Autobedrijf de Snipperling is dé totaaloplosser op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere: Nieuwe Auto’s, Occasions, Onderhoud, Reparatie, APK, Schadereparatie, Ruitreparatie, Lease, Financieringen & Verzekeringen. Ook voor bedrijfswagens & campers. Niet alleen voor uw Fiat, Alfa Romeo of Jeep, maar alle merken zijn bij ons van harte welkom.

 

Autobedrijf de Snipperling staat voor no-nonsense service, duidelijkheid, kwaliteit en persoonlijk contact.

 

Eén specialiteit staat echter altijd centraal bij Autobedrijf de Snipperling: Het beantwoorden aan de wensen van klanten. Aan úw wensen dus!

 

ONZE VESTIGINGEN