Nationaal

BEZOEK DE FIAT BEDRIJFSWAGENWEKEN van 18 T/M 31 MAART.

De echte professional is drukker dan ooit. Toch maakt hij zeker tijd vrij in de agenda tussen 18 en 31 maart om te profiteren van extra veel voordeel tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken! Het moment om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen:

·         Tijdelijk 0% rente bij financiering*.
·         Tot €12.000 voordeel op actiemodellen, extra ingekocht en direct leverbaar uit voorraad.
·         Vanaf €3 per dag rijdt u al een nieuwe Fiat bedrijfswagen.

Plan nu direct een bezoek aan de Fiat bedrijfswagendealer. U bent van harte welkom en laat u verrassen door een zeer scherp voorstel. Gegarandeerd!


AANTREKKELIJKE LEASEPRIJS PER MAAND TEGEN 0% RENTE
U rijdt al een Fiat Fiorino vanaf € 89 per maand of een Fiat Talento vanaf slechts € 209 per maand. Financier uw nieuwe bedrijfswagen met financial lease en profiteer van investeringsaftrek, vaste maandelijkse leasetermijnen en behoud van liquide ruimte om te ondernemen. Tijdens de Bedrijfswagenweken profiteert u van 0% rente op de financiering!


RIJDEN BINNEN 10 DAGEN IN DE PRO EDITION SERIE
Bent u snel op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen ter vervanging of uitbreiding? Kies dan tijdens de Bedrijfswagenweken voor de extra ingekochte Pro edition actiemodellen, direct leverbaar uit voorraad.

Stuk voor stuk zeer complete, scherp geprijsde actiemodellen. Zo rijdt u de nieuwe Ducato Luxury Pro van €27.785 voor € 17.500. Wilt u zakelijk en privé combineren? Dan is de Talento Business Pro een aantrekkelijke keuze met een netto bijtelling vanaf €225! Alleen tijdens de Bedrijfswagenweken in combinatie met 0% rente bij financiering, dus nu is de tijd om in te stappen. Zolang de voorraad strekt. Kies uw favoriete actiemodel.

Ontdek de Fiat Doblò Pro Edition.
Ontdek de Fiat Talento Pro Edition.
Ontdek de Fiat Talento Business Pro.
Ontdek de Fiat Ducato Luxury Pro.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer

De Fiat Bedrijfswagenweken acties zijn geldig van 18 t/m 31 maart 2019. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 18 tot en met 31 maart via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente en looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.