SELECTED4U Jeep®

Als u het op zeker wilt spelen en een veilige occasion met garantie wilt kopen, dan heeft SELECTED4U u heel wat te bieden.

Kies uit een ruim assortiment van modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn aan de hand van 160 controles en een garantie tot 36 maanden hebben.

Met SELECTED4U kunt u profiteren van een proefrit, een gratis controle, wegenwachtdienst en een "tevredenheidsgarantie".

Wat maakt van een occasion een "Selected4U" auto?

controls

160 GECERTIFICEERDE CONTROLES

Deskundigen van de deelnemende autohandelaar controleren de auto en al zijn onderdelen: van de motor tot de transmissie, van de remmen tot het veersysteem en het elektrisch systeem en van de carrosserie tot het interieur. Enkel de beste tweedehands auto‘s mogen deel uitmaken van SELECTED4U.

 

 

kilometers

OCCASIONS DIE JONGER ZIJN DAN 6 JAAR EN MET MINDER DAN 130.000 KM

De occasions van SELECTED4U worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een tellerstand vaker te registreren, wordt een betrouwbaar oordeel afgegeven over de reeks geregistreerde tellerstanden.

 

 

warranty

GARANTIE VAN 18 MAANDEN ZONDER KILOMETERBEPERKING*

De occasions van SELECTED4U zijn gedekt door een garantie die geldig is in heel Europa voor een periode van 18 maanden zonder kilometerbeperking, met uitzondering op de bij normaal gebruik aan slijtage onderhevige onderdelen

 

 

assistance

WEGENWACHTDIENST, VERVANGAUTO, PASSAGIERS HULPVERLENING

18 maanden Mobiliteitshulp! Mocht u onverhoopt met pech komen te staan dan schiet SELECTED4U u direct te hulp. Iedere SELECTED4U occasion wordt standaard geleverd met 18 maanden Europese mobiliteitshulp.

 

 

offers

FINANCIËLE AANBIEDINGEN OP MAAT

Wanneer u een voertuig van SELECTED4U koopt, kunt u rekenen op verscheidene op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen, waardoor u de auto kunt afbetalen tegen gunstige voorwaarden.

 

 

test-drive

GRATIS PROEFRIT

Kom zelf eens kijken of er een geschikte auto voor u is. De modellen van SELECTED4U staan tot uw beschikking voor een vrijblijvende proefrit: het kiezen van uw ideale auto zal zelfs nog gemakkelijker zijn.

 

 

checkup

GRATIS CHECK-UP IN HET EERSTE JAAR

Tijdens de eerste 12 maanden biedt SELECTED4U u een gratis check-up van de auto aan: band- en ruitreparatie en vloeistoffen bijvullen. We raden u aan de auto te laten controleren in SELECTED4U geautoriseerde werkplaatsen om er zeker van te zijn dat u een controle krijgt van de hoogste kwaliteit.

 

 

satisfied

TEVREDENHEIDSGARANTIE**

SELECTED4U biedt 14 dagen omruilgarantie! Indien uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet, kunt u uw auto omruilen voor een andere auto. Neem voor de exacte voorwaarden contact met ons op of vraag de uitgebreide brochure aan.

 

 

extended-warranty

UITGEBREIDE AANVULLENDE GARANTIES

Nog meer zekerheid? Dat kan. Op verzoek kunt u de SELECTED4U-garantie verlengen met een extra 12 maanden na de 18 maanden die al in het programma opgenomen zijn. Dus in totaal twee en een half jaar lang geen onverwachte kosten.

 

 

* Indien nodig, met inbegrip van de resterende fabrieksgarantie.
** Bekijk au.b. de Pattochiaro SELECTED4U voor de volledige algemene voorwaarden