Financiële diensten

Autobedrijf de Snipperling biedt u een groot assortiment van financiële diensten en verzekeringsproducten aan om de aankoop van uw nieuwe Jeep te vereenvoudigen.

U bent een particuliere of zakelijke rijder en denkt erover een nieuwe of gebruikte Jeep® aan te schaffen. Hoe kunt u dit financieel regelen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt kiezen uit: leasen, financieren of kopen. Jeep® adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze, ook als het om de autoverzekering of verlenging van de garantie gaat.

PARTICULIER FINANCIEREN

U koopt uw nieuwe of gebruikte Jeep® en maakt bij de betaling slim gebruik van een Jeep-financiering. Hierdoor hoeft u niet in één keer die investering te doen, maar betaalt u in vaste maandbedragen. Perfect om de kosten overzichtelijk te budgetteren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij de aanschaf van uw Jeep® kunt u gebruikmaken van twee verschillende financieringsvormen: Aflopend krediet en Uitgestelde betaling.

PRIVATE LEASE

U betaalt alleen voor het ‘gebruik’ van uw nieuwe Jeep®. U stelt uw Jeep® naar eigen wens samen, wij zorgen voor de investering en de overige (maandelijkse) autokosten. Alles gemakkelijk in een all-inclusive maandbedrag. Zo kunt u eenvoudig budgetteren. Dat is het uitgangspunt van leasen. Wij regelen alles, u hoeft alleen nog zelf de brandstof te betalen. Aan het eind van de periode levert u de auto weer in bij uw Jeep-dealer.

ZAKELIJK FINANCIEREN

U koopt voor uw bedrijf een nieuwe of gebruikte auto en maakt bij betaling gebruik van een zakelijke financiering. U betaalt in vaste maandbedragen. Zo kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren en komt u niet voor verrassingen te staan. Dankzij de financiering hoeft u niet in één keer die investering te doen en houdt u dus méér werkkapitaal over. Nog een voordeel van zakelijk financieren is dat u direct economisch eigenaar bent van de auto. Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

ZAKELIJK LEASEN

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. De investering, de administratie en het risico op waardevermindering besteedt u liever uit, voor een vast leasebedrag per maand. In dat bedrag kunnen onder meer verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, bandenslijtage, brandstof en vervangend vervoer worden opgenomen. Aan u de keuze. Ook de looptijd en het aantal kilometers dat u wilt rijden, bepaalt u helemaal zelf.

JEEP® AUTOVERZEKERING

Lage premies, unieke voorwaarden.

Uw Jeep® verzekert u bij Jeep® Insurance. De Jeep® Autoverzekering biedt een unieke dekking tegen een zeer scherpe premie. Profiteer onder meer van: tot 5 jaar aanschafwaardegarantie, geen eigen risico, reparatie bij uw eigen vertrouwde Jeep® dealer met originele Jeep® onderdelen.

 

 

JEEP® EXTRA GARANTIE

Zekerheid zo lang u maar wilt

Nog langer genieten van de fabrieksgarantie op uw Jeep®? Dat kan! Met Jeep® Extra Garantie kunt u de garantieduur tot wel 7 jaar verlengen. Dat betekent 7 jaar lang kosteloze reparatie van defecten en gebreken, inclusief pech-en mobiliteitshulp in heel Europa, zonder eigen risico.

Deze link bevat de belangrijkste door de wet vereiste informatieve documenten over transparantie en leveringsvoorwaarden met betrekking tot de producten en diensten van FCA Capital.